Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Five Nights at Freddy’s 2 beelden

Freddy en zijn vrienden zijn weer terug!

Freddy en zijn vrienden zijn terug!

Five Nights at Freddy’s 2, de opvolger van de veelgeprezen Five Nights at Freddy’s, is nu eindelijk te downloaden op de Nintendo Switch. De game verscheen gisteren in de Nintendo eShop en kost een kleine 6,99 euro.

De game speelt zich af in de, voor sommige, al bekende Freddy Fazbear’s Pizza. Het is jouw taak als beginnende bewaker om ervoor te zorgen dat er na kantooruren niets misgaat. Er zijn namelijk een aantal animatronics die wat aan de levende kant blijken te zijn.

Five Nights at Freddy’s 1 t/m 4 zijn vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor 6,99 euro per stuk. Er staan hieronder wat beelden van de game voor de geïnteresseerden onder ons.