Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Game Awards 2019 krijgt trailer

The Game Awards
Geoff Keighley heeft de trailer voor de show van komende week onthuld.

Geoff Keighley heeft de trailer voor The Game Awards van komende week onthuld.

13 december is het eindelijk zover, de 2019-editie van The Game Awards zal dan live uitgezonden worden. Tijdens de live uitzending zullen de beste games van de afgelopen twaalf maanden in het zonnetje worden gezet. Net als alle voorgaande jaren is er een trailer gemaakt om de show te promoten. Keighley heeft bevestigd dat de trailer puur gemaakt is voor hype. Games die getoond worden in de trailer zullen niet per definitie verschijnen in de show.

Vorige maand werden alle nominaties voor de show onthuld in een YouTube video. Dankzij sterke titels als Smash Bros. Ultimate, Link’s Awakening en Fire Emblem is Nintendo in elk geval een flink aantal keren genomineerd dit jaar. De video waarin de nominaties werden onthuld is hieronder terug te vinden.