Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sports Story komt exclusief naar de Nintendo Switch

We kunnen gelukkig ook nog golfen!

We kunnen gelukkig ook nog golfen!

De Indie World presentatie van vandaag begon al goed. De makers van Golf Story hebben namelijk laten weten dat het spel een vervolg gaat krijgen, genaamd Sports Story. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden zijn er in de sequel meerdere sporten aanwezig.

Toch is Sports Story niet alleen een game welke in het teken staat van sport. Je kunt gewoon tennissen, vissen en natuurlijk ook weer golfen. Maar het is nu ook mogelijk om dungeons te verkennen, minigames te spelen en zelfs op zoek te gaan naar schatten!

Ben je benieuwd naar het vervolg van Golf Story? Bekijk dan hieronder alvast de aankondigings trailer:

Alhoewel er nog geen concrete datum is weten we al wel dat we in het midden van 2020 met deze titel aan de slag kunnen. Heb jij nu al zin in dit spel? Laat het ons weten in de reacties.