Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Two Point Hospital releasedatum voor Switch bekend

We moeten nog heel even geduld hebben..

We moeten nog heel even geduld hebben…

Twee maanden geleden berichtten we dat de release van Two Point Hospital uitgesteld was voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Na de laaiend enthousiaste reacties van mensen die het spel al konden proberen op bijvoorbeeld Gamescom, wou Two Point Studios deze mensen natuurlijk niet teleurstellen met het eindresultaat. Daarom hadden ze nog iets meer tijd nodig om aan het spel te werken.

Vandaag heeft Two Point Studios dan toch eindelijk het verlossende woord gegeven. Vanaf 25 februari 2020 kun je eindelijk jouw eigen ziekenhuis bouwen, onderhouden en de patiënten beter maken! Samen met de releasedatum, is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze is hieronder te bekijken.