Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk je mee? The Game Awards 2019

The Game Awards logo
Vannacht om 02:30 begint The Game Awards van dit jaar. Kijken jullie mee?

Vannacht om 02:30 begint The Game Awards van dit jaar. Kijken jullie mee?

Het einde van het jaar komt in zicht, dus het is tijd voor The Game Awards. Tijdens deze show zal bekend worden gemaakt welk spel de titel Game of the Year mag dragen. Dit jaar zijn er 29 verschillende categorieën waarop gestemd kon worden. Reggie Fils Aime, oud-president van Nintendo of America, zal aanwezig zijn als presentator. Ook de huidige president, Doug Bowser is van de partij.

De show zit vol met aankondigingen, muziek en natuurlijk ook de prijzen zelf. In de afgelopen edities bracht Nintendo altijd wel nieuwe informatie. Zo werd Joker voor Smash Ultimate vorig jaar bekend gemaakt. Het zal nog even afwachten zijn welke aankondigen we dit jaar krijgen.

Op welke aankondigen hopen jullie? Laat het ons weten.