Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winterfest 2019 gestart in Fortnite

Log de komende twee weken elke dag in en krijg een gratis item!

Log de komende twee weken elke dag in en krijg een gratis item!

Vanaf vandaag is het Winterfest 2019-evenement officieel begonnen in Fortnite! Als je Fortnite opstart, zul je een volledig nieuw tabblad ontdekken met een sneeuwvlok erop. Als je deze opent, ga je naar een winters blokhutje. Hier kun je vanaf vandaag twee weken lang een gratis cadeau krijgen. Hier zitten onder andere twee outfits, twee gliders, twee pickaxes, twee wraps en een emote in. Mocht je een dag missen, heb je nog tot 7 januari de tijd om het cadeau van die dag te openen.

Bij deze cadeaus houdt het echter nog niet op! Je kunt elke dag ook een nieuwe challenge vinden in de sok die bij de openhaard hangt, waardoor je extra XP en beloningen kunt krijgen. Ook kun je tijdelijk weer een aantal van jouw favoriete wapens gebruiken die eerder uit het spel zijn gehaald en komen een aantal Limited-Time Events weer terug, als Wick’s Bounty en Arsenal. Het Winterfest 2019-evenement duurt tot 2 januari 2020.