Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shovel Knight Showdown krijgt launch trailer

Dé game waar je je vrienden voor hun kop kan en zal rammen met een schep!

Dé game waar je je vrienden voor hun kop kan en zal rammen met een schep!

Shovel Knight: Treasure Trove is nu eindelijk compleet met de additie van Shovel Knight: King of Cards en Shovel Knight Showdown. Yacht Club Games heeft er alles, maar dan ook echt alles aan gedaan om deze game zo speciaal mogelijk te maken.

Shovel Knight Showdown laat je spelen als een aantal van de vele herkenbare karakters in Shovel Knight: Treasure Trove. De game bevat dan ook karakters als Shield Knight, Black Knight, Propeller Knight en nog veel meer. Shovel Knight Showdown is echter iets anders dan wat je gewend bent van de serie. De game lijkt, als fighting-game, namelijk meer op Super Smash Bros. dan op een daadwerkelijke platformer.

Shovel Knight Showdown is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor 8,99 euro. Shovel Knight Showdown is ook beschikbaar als deel van Shovel Knight: Treasure Trove.

Bekijk hieronder de launch trailer: