Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden van Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

De crossover waar we allemaal op hebben gewacht!

De crossover waar we allemaal op hebben gewacht!

Tokyo Mirage Sessions #FE kwam origineel uit voor de Nintendo Wii U. De game werd, net als de port, ontwikkeld door Atlus en Intelligent Systems.

Atlus staat tegenwoordig vooral bekend om de Persona -en de Shin Megami Tensei-serie. Intelligent Systems heeft door de jaren heen echter aan een tal games gewerkt, waaronder Fire Emblem. Intelligent Systems werkt namelijk als sinds 1988 samen met Nintendo. Ze hebben onder andere gewerkt aan games als Paper Mario, WarioWare en Super Metroid.

Tokyo Mirage Sessions #FE is een crossover tussen de Shin Megami Tensei -en de Fire Emblem-serie. De game speelt zich af in Tokyo en zal echte plaatsen bevatten als Shibuya en Harajuku.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, de port die we over een paar weken op de Switch kunnen verwachten, zal allerlei nieuwe content bevatten. Denk hierbij aan dingen als nieuwe content voor het verhaal, muzieknummers en party-members.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore is vanaf 17 januari beschikbaar op de Nintendo Switch voor 59,99 euro. Er staan hieronder wat beelden van de Engelse versie van de game voor de geïnteresseerden onder ons.