Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Engelse gameplay void tRrLM(); //Void Terrarium

Het verhaal van een meisje en een robot in een wereld vol dodelijke fungus.

Het verhaal van een meisje en een robot in een wereld vol dodelijke fungus.

Tijdens een livestream gisteren heeft NIS America nieuwe gameplay laten zien van een aantal van hun games, waaronder de engelse versie van void tRrLM(); //Void Terrarium. Deze beelden kun je hieronder bekijken. De beelden van Void Terrarium starten rond de 30 min.

De game speelt zich af in een verlaten wereld, waar nog slechts één overlevende is: het meisje Toriko. Zij ziet er bijzonder uit vanwege een schimmel die uit haar oog groeit. Ze wordt verzorgt door een robot die haar in leven probeert te houden. Zo heeft ze aandacht, medicijnen en voeding nodig waar de robot voor moet zorgen.