Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Alleen deze zaterdag: 10% korting op Nintendo-producten bij Startselect

Sla je slag en scoor mooie korting op onder andere games en eShop tegoed.

Sla je slag en scoor mooie korting op onder andere games en eShop tegoed.

Met het aankomende lange paasweekend heb je misschien wel extra tijd om lekker te gamen. Startselect heeft daarom een mooie actie opgezet: alleen op zaterdag 11 april 2020 kunnen klanten 10% korting krijgen bij aankoop van een Nintendo eShop-kaart, abonnement, een game of een DLC op Startselect.

De korting krijg je door de code “NINTEGGO” te gebruiken. Je krijgt dan direct de 10% korting op je aankoop. De korting werkt dus op alle Nintendo-producten. Ga je via deze link naar hun website, dan steun je Daily Nintendo ook nog eens!

Startselect is Europa’s grootste aanbieder van mobiele en game-tegoeden, giftcards, abonnementen en digitale games.