Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Groen licht voor jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con

Zoals het er nu naar uitziet kan de Heroes Dutch Comic Con in november doorgaan.

Goed nieuws voor alle Comic Con-fans! Zoals het er nu naar uitziet kan de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con in november plaats gaan vinden. Deze zou dan op 21 en 22 november gehouden worden in de jaarbeurs in Utrecht. Boet Havenaar van Heroes Dutch Comic Con heeft aangegeven dat de organisatie, nu er groen licht is vanuit de overheid, aan de slag gaat om een geweldige najaarseditie neer te zetten.

Vanwege de 1,5 meter norm zal alles er natuurlijk wél iets anders uitzien dan andere jaren, maar dat hoeft volgens de organisatie de pret niet te drukken. Het evenement blijft in het teken staan van films, series, cosplay, comics, games en entertainment. Bezoekers zullen van te voren gevraagd worden of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren.

Ben jij van plan om naar de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con te gaan?