Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ConcernedApe deelt teaser voor nieuwe Stardew Valley-update

In deze teaser is een mysterieuze deur te zien...

Stardew Valley is al ruim vier jaar uit voor pc en drie jaar geleden kwam het naar de Switch. Toch wordt het spel nog steeds goed onderhouden door ontwikkelaar ConcernedApe en krijgt het regelmatig grote updates. Dat er een volgende update aankomt is al even bekend, maar nu heeft ConcernedApe een nieuwe teaser geplaatst op zijn Twitter-account.

Allereerst laat hij weten dat er steeds meer vooruitgang wordt geboekt met de update. Ook laat hij weten dat er een redelijk groot stuk wordt toegevoegd waar je aan kunt beginnen als je het spel hebt uitgespeeld. Als laatste is er een foto toegevoegd waarop het hutje van Willy is te zien. Nieuw in zijn hutje is de deur aan de achterkant, met een afbeelding van een boot erboven. Wat dit te betekenen heeft is nog onbekend. Zullen we straks een nieuw deel kunnen verkennen met een boot?

Denk jij te weten waar deze deur voor is? Laat het ons weten in de reacties!