Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

McCree’s strop-spray vervangen in laatste Overwatch-patch

It's high noose...?

Overwatch heeft een nieuwe update gekregen waarin een van de sprays van het personage Jesse McCree is vervangen. Tot nu toe had McCree toegang tot de noose-spray, een strop die gebruikt wordt om mensen aan op te hangen. Deze spray is nu vervangen door de bad luck-spray, een omgekeerd hoefijzer dat symbool staat voor ongeluk. Blizzard heeft deze verandering niet officieel aangekondigd of bevestigd, maar spelers hebben opgemerkt dat de strop-spray plaats heeft gemaakt voor zijn vervanger.

Een mogelijke reden voor het verwijderen van de spray komt van Polygon. Volgens de site bedekten sommige spelers de strop van McCree op andere sprays, zoals portretten van andere Overwatch-helden. Het beeld van een strop kan daarnaast in verband worden gebracht met lynchen van zwarte Amerikanen, waardoor Blizzard zich door het huidige maatschappelijke klimaat bewogen voelde de spray te veranderen.

Via