Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang nu tijdelijk het dubbele aantal gouden punten in de Nintendo eShop

Bij aankoop van deze zes geselecteerde Nintendo Switch-games.

Vorige week heeft Nintendo een zomerse actie gelanceerd. Tijdens deze actie ontvang je het dubbele aantal gouden punten dan normaal als je één van de geselecteerde Nintendo Switch-games in de eShop koopt. Vorige week werden de eerste drie spellen bekend gemaakt, namelijk DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition en Snipperclips – Geknipt om samen te spelen!.

Vandaag heeft Nintendo weer drie nieuwe spellen toegevoegd aan deze geweldige actie. Zo krijg je nu namelijk ook twee keer zoveel gouden punten als je Fire Emblem: Three Houses, Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch of The Elder Scrolls V: Skyrim in de Nintendo eShop koopt.

Echter blijft het niet bij deze zes games. Er worden namelijk elke week op een donderdag weer drie extra titels toegevoegd, tot en met 30 juli. Je hebt tot 12 augustus de tijd om deze geselecteerde spellen te kopen met het dubbele aantal gouden punten. Als de volgende drie titels bekend zijn gemaakt laten we je dat zeker weten!

Ga jij door deze actie meteen één van deze spellen aanschaffen? Laat het ons dan weten in de reacties.