Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

CASETiFY brengt een nieuwe Pokémon lijn uit.

CASETiFY
Vorig jaar bracht CASETiFY speciale Pokémon accessoires uit. Deze waren zo populair dat het tijd is voor een tweede ronde.

Na het enorme succes van de samenwerking van vorig jaar brengen The Pokémon Company en CASETiFY een gloednieuwe serie producten uit. De eerste lading zal op 12 augustus al beschikbaar zijn via deze website.

De collectie zal geïnspireerd zijn door klassieke trends uit je jaren 90. De accessoires zullen patronen krijgen zoals geblokte achtergronden en tie-dye designs. Niet alleen zullen er valbestendige hoesjes verschijnen, maar zal het assortiment erg breed zijn. Zo zijn er dingen voor de Apple Watches, AirPods, iPdas, MacBooks, draadloze opladers en nog meer. De eerste voorbeelden van designs zijn tevens al onthuld en zijn te bekijken in de slideshow onderaan dit artikel.

De prijzen zullen vanaf $25 dollar zijn en CASETiFY verscheept wereldwijd. De prijs zorgt er echter wel voor dat er waarschijnlijk een importheffing bovenop komt.

Tot slot lijkt het erop dat Android eigenaren pech hebben. Afgezien van de draadloze opladers lijkt niks geschikt voor niet Apple apparaten.

  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY
  • CASETiFY