Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Café Mix is al 5 miljoen keer gedownload

En wie jarig is trakteert!

Dit jaar op 17 juni werd er tijdens Pokémon Presents een nieuw puzzelspel aangekondigd, genaamd Pokémon Café Mix. Dit gratis te starten spel kon vlak na de aankondiging, zowel op mobiele apparaten als de Nintendo Switch, op 24 juni al gedownload worden. Nu deze titel nog geen twee maanden op de markt is, is er al naar buiten gekomen dat deze game al door 5 miljoen spelers gedownload is.

En wie jarig is trakteert natuurlijk. Om deze grote mijlpaal te vieren kunnen spelers tot en met 30 augustus, tot acht uur ’s ochtends, een beloning verkrijgen. De beloningen die worden weggegeven zijn 5.000 Golden Acorns, 3 Vertical Whistles en 3 Horizontal Whistles.

Speel jij nog regelmatig Pokémon Café Mix? Laat het ons dan weten in de reacties.