Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Puma en Nintendo gaan Super Mario-sneakers uitbrengen

Sneakers met een power-up!

Het lijkt erop dat Puma en Nintendo de handen ineen hebben geslagen voor een nieuwe set sneakers. Op de website Australische website van schoenwinkel Footlocker zijn nieuwe RS Dreamers verschenen in de hoofdkleuren van Nintendo’s mascotte, Mario. Hoogstwaarschijnlijk voor de aankomende 35ste verjaardag van de wereldberoemde loodgieter zullen deze schoenen binnenkort op de markt verschijnen.

De productpagina op Footlocker is inmiddels verwijderd. Dit is mogelijk te verklaren doordat Nintendo en Puma zelf nog geen officiële aankondigingen hebben gedaan omtrent hun samenwerking. Oplettende internetshoppers hebben de foto’s echter al verspreid via Twitter, zoals hieronder te zien is. Naar alle waarschijnlijkheid zullen Puma en Nintendo binnen korte tijd de Super Mario-sneakers aankondigen.

https://twitter.com/gooseNstuffs/status/1300980747344384002

Bron, Via