Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Hyrule Warriors: Age Of Calamity demo nu te downloaden

Hyrule Warriors Age of Calamity
Bekijk hier alvast de nieuwste trailer en download de demo om een gedeelte van het spel alvast te ervaren.

Update 28-10-2020 15:27: Zojuist is tijdens de Partner Direct aangekondigd dat de demo van Hyrule Warriors: Age Of Calamity vanaf nu te downloaden is via de eShop. Ook is er een trailer voor de demo verschenen, die je hieronder kunt zien.

Oorspronkelijk bericht: Gisteren verscheen er al een lek Hyrule Warriors: Age Of Calamity een demo zou krijgen nadat dit op de Koreaanse website van Nintendo was bevestigd. Vandaag lijkt dit echter bevestigd: ook in de eShop is de banner van deze game gewijzigd. Onderaan deze banner staat nu namelijk de tekst “Nieuwe demo beschikbaar! Gratis te downloaden.”. De demo is echter nog niet te downloaden, alleen dat kan niet lang meer duren. Zodra de demo online staat, wordt dit bericht geüpdatet.

Hyrule Warriors: Age of Calamity speelt zich 100 jaar voor Breath of the Wild af. In dit spel is het aan jou om de ondergang van Hyrule te voorkomen. De wereld in dit spel is dan ook bekend: het is dezelfde wereld als Breath of the Wild, echter is de verwoesting hierin nog niet te zien. Wel komen er natuurlijk allemaal vijanden op je afgestormd. Het is aan jou om deze hordes vijanden, en uiteindelijk Ganon, te verslaan met sterke wapens en magische Sheikah-krachten. Gelukkig heb je in dit spel niet alleen Link, maar ook Zelda en de vier Uitverkorenen, Daruk, Mipha, Revali en Urbosa, die jou tijdens deze strijd komen helpen. Ook ontdek je tijdens de gevechten en tussen het vechten door wat er tijdens deze ramp is gebeurd.