Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Productie tweede Sonic-film start in maart

In 2022 moet de volgende film uitkomen.

Na een redelijk moeizame lancering, onder andere door het opnieuw maken van de CGI, werd de live-action Sonic goed ontvangen. Met een record aan opbrengsten (voor game gerelateerde films) werd er al snel een nieuwe aangekondigd. Paramount had eerder dit jaar al een releasedatum vastgelegd voor 2022, maar nu weten we wanneer de productie begint.

Paramount heeft namelijk documenten bij de British Colombia Commission ingediend met daarin details over de productie. Zo is de film codenaam Emerald Hill, de eerste stage van Sonic 2. Daarnaast zal de productie van 15 maart tot en met 10 mei plaatsvinden.

Verder weten we dat het budget meer dan 20 miljoen dollar is en dat de film geproduceerd wordt door Red Energy Films. De volledige details zijn in dit bestand te vinden.