Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch en PS5 vergelijking Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising keyart
De video zet de PS5 en Switch versie pal naast elkaar.

GameXplain heeft een nieuwe video online gezet van Immortals Fenyx Rising, waarin ze de PS5 versie vergelijken met de Switch versie. Het zal niemand verbazen dat de game er op de PS5 er een stuk beter uitziet, maar toch is het interessant om de verschillen tussen beide versies te zien. De video kun je hieronder bekijken.

Immortals Fenyx Rising draait om de Griekse mythologie. Jij speelt Fenyx, een gevleugelde demigod die de Griekse Goden probeert te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythische wezens, leer de krachten van de goden zelf te beheersen en versla Typhon, de dodelijkste Titaan uit de Griekse mythologie. Het lot van de wereld ligt in jouw handen! De game komt op 3 december naar de Switch