Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[December Prijzenfestival #7] Commandos, Fairy Tail, Tetris en Tropico met Koch Media

In samenwerking met Koch Media Benelux mogen wij maar liefst vier spellen weggeven.

December dendert verder en helaas zitten we op dit moment in de zwaarste lockdown tot nu toe. Echter er is daarom geen perfecter moment om de aandacht af te leiden met wat videogames. In samenwerking met Koch Media Benelux mogen wij maar liefst vier bezoekers blij maken met een nieuw spel. Het gaat om de volgende spellen:

  • Puyo Puyo Tetris 2
  • Fairy Tail
  • Commandos 2 HD
  • Tropico 6

Meedoen kan simpel via de Gleam widget die hieronder staat. Voor elke actie krijg je een punt en sommigen zijn dagelijks te herhalen. De prijsvraag is open tot de maandag na Kerst. Gleam zal tevens de verdeling maken wie welk spel wint, hier zullen wij geen invloed op uitoefenen.

Iedereen een Fijne Kerst alvast en wie weet ontvang jij wel een extra cadeau nog om 2020 leuk af te sluiten.

Win één van de vier Koch Media spellen