Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

BIT.TRIP-spellen krijgen gameplay trailers

Ook kun je een leuke korting krijgen op deze spellen.

Gisteren heeft QubicGames zes nieuwe spellen voor de Nintendo Switch uitgebracht. Het gaat om zes delen van de BIT.TRIP-reeks: BIT.TRIP BEAT, BIT.TRIP CORE, BIT.TRIP FATE, BIT.TRIP FLUX, BIT.TRIP RUNNER en BIT.TRIP VOID. In elk deel volg je het verhaal van Commander Video. Ook heeft elk spel weer een totaal andere vorm; het ene spel is een platformer, terwijl het ander erg op Pong lijkt. Vanwege de release van deze zes spellen op de Nintendo Switch, heeft QubicGames voor elk spel een gameplay trailer vrijgegeven. Deze trailers zijn hieronder te bekijken.

Voor wie meerdere BIT.TRIP-spellen wil aanschaffen is er op dit moment ook een leuke actie gaande in de eShop. Elk spel heeft nu standaard 10% korting, maar wanneer je al één spel hebt aangeschaft krijg je op de andere spellen 60% korting. Deze actie loopt tot 24 januari 2021.