Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze indiegames zijn het best verkocht in 2020 op de Nintendo Switch

Zal jouw favoriete spel goed verkocht zijn?

Elke jaar verschijnen er vele spellen op een bepaalde console, maar deze titels worden niet alleen gemaakt door grote uitgevers en ontwikkelaars zoals Nintendo en bijvoorbeeld Ubisoft. Ook de zogenoemde indiegames, welke gemaakt worden door de wat kleinere bedrijven, verschijnen op deze apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de populaire spellen Stardew Valley en Hollow Knight. Beide titels zijn gemaakt door een indie-ontwikkelaar.

Uiteraard kan niet elke indiegame een groot succes worden, maar vandaag heeft Nintendo een video op haar YouTube-kanaal geplaatst waarin de best verkochte indiegames bekend worden gemaakt. Ben je benieuwd of jouw favoriete spel goed verkocht is? Bekijk dan onderstaande video.