Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe bewegende beelden van Pokémon Unite gelekt

Check de aankomende Pokémon-game in beweging!

Afgelopen week doken er geruchten op over een remake van Pokémon Diamond en Pearl maar ook werd NewPokémon Snap voorzien van een releasedatum. Ondertussen staat ook Pokémon Unite nog op de planning om te verschijnen, en daarvan is nu nieuw beeldmateriaal gelekt. Pokémon Unite wordt een MOBA spel voor smartphones en de Nintendo Switch en zal gratis te downloaden zijn.

In China is onlangs een tweede beta-test gestart en beetje bij beetje komt er nu nieuwe informatie en beeldmateriaal naar buiten.  De beelden die je hieronder ziet tonen een speler die Charizard bestuurt, maar tonen ook andere Pokémon zoals Slowbro, Absol, Snorlax en Lucario. Ongetwijfeld horen we dit jaar nog veel meer over Pokémon Unite, maar voor nu kun je onderstaande beelden alvast bekijken.

Kijk jij al uit naar Pokémon Unite? laat het hieronder weten in de vorm van een reactie.

https://www.youtube.com/watch?v=M8fa2xwQIy0&feature=youtu.be