Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metroidvania Fantasy Network gepland voor de Switch

Een metroidvania met social media tinten... een socialvania!

Raven Travel Studios heeft aangekondigd dat hun social-media getinte game Fantasy Network gepland staat voor de Switch. Het bedrijf wil begin dit jaar een kickstarter online gooien om te helpen de game te ontwikkelen. De switch versie zou dan eind dit jaar klaar moeten zijn. De allereerste teaser trailer voor de game staat inmiddels online, deze kun je hieronder bekijken.

Fantasy Network is een metroidvania game met een social media twist, een socialvania. Het speelt zich af in de kleurrijke wereld Holua, waar momenteel iedereen fan is van één van de vijf grote talent shows. Bezoek drukke dorpen en steden vol mensen en wezens die maar al te graag met je willen babbelen, zowel in het echt als op social media. Pas wel op als je de stad verlaat… vreemde wezens zijn overal te vinden!