Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video vergelijkt PS5 en Switch versie Balan Wonderworld

Benieuwd hoe de game verschilt per platform?

GameXplain heeft een nieuwe video online gezet waarin de PS5 versie van 3D platformer Balan Wonderworld met de Switch versie vergeleken wordt. Er worden verschillende punten in de game met elkaar vergeleken, zoals de openingsvideo, het lopen door verschillende levels en de introductie van een paar personages. De video kun je hieronder bekijken. Balan Wonderworld komt op 26 maart naar de Switch.

Balan Wonderworld is een actie platformspel met als thema het “Balan theater”. De game bevat 12 betoverende levels, elk met hun eigen hoofdpersonage. Deze personages hebben zo hun eigenaardigheden, die je al spelende leert kennen. Tevens zijn er meer dan 80 kostuums te verkrijgen, welke allemaal andere vaardigheden hebben. Ga jij mee op dit bijzondere avontuur?