Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Onderhoud] Nintendo kondigt onderhoud voor tweede week van februari aan

Nintendo heeft haar onderhoudsplannen aangekondigd voor komende week, bekijk hier wat er wordt aangepakt.

Net zoals elke week, heeft Nintendo ook voor deze week weer haar onderhoudsplannen aangekondigd. In de tweede week van februari staat onderhoud aan diverse dingen op de planning. Zo wordt er onderhoud gepleegd aan de bevestiging voor ouder/voogd voor de Wii U en 3DS, wordt de eShop voor de Switch, de Wii U en de 3DS onder handen genomen en zal het Nintendo Switch Online-platform worden aangepakt. Tijdens onderstaande tijden kan het dus voorkomen dat je enige hinder ondervindt.

Wii U / 3DS – Ouder/voogd bevestiging
– 8 februari 21:00 – 9 februari 01:00

Switch / Wii U / 3DS eShop
– 8 februari 21:00 – 9 februari 01:00

Nintendo Switch Online
– 9 februari 02:00 – 9 februari 04:00