Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speciaal event voor Pokémon GO en New Pokémon Snap aangekondigd

New Pokémon Snap artwork
Vanaf 29 april kun je deelnemen aan een speciaal cross-overevenement van New Pokémon Snap en Pokémon GO!

Spelers kunnen eind deze maand meedoen aan een speciaal cross-overevenement om de aankomende release van New Pokémon Snap te vieren. Het evenement betreft ‘New Pokémon Snap Celebration’ en spelers kunnen hier een nieuw type onderzoekstaak met een GO Snapshot-thema uitvoeren. Ook is het mogelijk om Pokémon die een band hebben met New Pokémon Snap te vangen en kunnen er ook nieuwe cameragerelateerde avatarartikelen uit de Pokémon GO Style Shop worden verkregen.

Tijdens het evenement is het ook mogelijk om de Painter Pokémon Smeargle tegen te komen wanneer je bepaalde onderzoekstaken voltooit en de omgevingen van je foto’s verkent. En tijdelijk kunnen Trainers die geluk hebben, zelfs een Shiny Smeargle ontdekken. Neem dus heel veel foto’s tijdens New Pokémon Snap Celebration.

New Pokémon Snap Celebration loopt van donderdag 29 april 10:00 uur tot zondag 2 mei 20:00 uur. Meer informatie is hier te vinden. New Pokémon Snap zal op 30 april fysiek en digitaal uitkomen.