Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

World Splitter verschijnt woensdag op de Nintendo Switch

Los meerdimensionale puzzels op.

Eind vorige maand maakte ontwikkelaar NeoBird en Uitgever Bumble3ee Interactive bekend dat World Splitter naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels hoeven we niet heel lang meer te wachten op deze titel. Switch-bezitters kunnen namelijk vanaf aankomende woensdag op 21 april aan de slag met dit 2D-platformspel. De game zal voor een bedrag van 19,99 over de digitale toonbank gaan.

In World Splitter reis je door verschillende werelden die vol zitten met uitdagingen. Net zoals elk 2D-platformspel moet rennen en springen, maar toch heeft deze game ook iets anders te bieden. De titel combineert deze twee acties namelijk met logische puzzels in de vorm van gescheiden werelden, genaamd Dimension Rift. Gaat het jou lukken al deze meerdimensionale puzzels op te lossen?

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande trailer.