Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse gamewinkel Super Potato opent internationale Ebay-winkel

Voortaan vanuit de luie stoel shoppen bij Super Potato in Japan!

Super Potato is één van de beroemdste videogamewinkelketens in Japan. Mensen komen van heinde en verre naar deze winkels toe. Zo zijn er op Youtube talloze filmpjes te vinden van verzamelaars die zich tegoed doen aan het grote aanbod retro-games, anime en manga van de keten. Het meest populair is de grote hoofdwinkel in Akihabara, Tokyo.

Op het moment van schrijven is de corona-pandemie nog in volle gang en zijn we niet in staat om af te reizen naar het land van de rijzende zon. Super Potato biedt echter een oplossing voor de verzamelaars van Japanse retro-spellen. Ze hebben namelijk een nieuwe officiële Ebay-winkel geopend voor internationale klanten. In deze winkel biedt Super Potato hun assortiment aan zeldzame retroproducten aan. Dit bespaart voor veel mensen de reis naar Japan, al blijft het een prijzige bezigheid.

Naast de Ebay-winkel heeft Super Potato ook een eigen Engelstalige Twitter-account geopend om nieuws en updates te delen.