Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ys IX: Monstrum Nox krijgt release datum

De game heeft tevens een nieuwe trailer gekregen!

De Switch versie van Ys IX: Monstrum Nox heeft eindelijk een release datum gekregen. Het nieuwste deel van deze Japanse RPG serie zal vanaf 9 juli te downloaden zijn in de e-shop. Om dit aan te kondigen had NIS America tevens een nieuwe trailer van de game online gezet, welke je hieronder kunt bekijken.

In Ys IX: Monstrum Nox neem jij wederom de rol aan van Adol Christin. Samen met Dogi kom je aan bij een stad genaamd Baldug, maar nog voordat je een voet in de stad hebt gezet wordt je gearresteerd en in de gevangenis gegooid. Daar ontmoet je een vrouw genaamd Aprilis wie hem veranderd in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te exorcisen. Je zult samen moeten werken met andere Monstrums om de vele dreigingen tegen te houden die deze stad plagen.