Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods DLC krijgt nieuwe beelden

Immortals Fenyx Rising keyart
Ontdek het Pyrite Island

Deze DLC zal helaas de laatste grote DLC van het spel zijn, of er hierna nog kleinere DLC’s zullen komen is nog onduidelijk. In dit gedeelte van het spel speel je een nieuw hoofdpersonage genaamd Ash die een eiland genaamd Pyrite ontdekt. In deze DLC wordt het camera standpunt naar boven veranderd, in tegenstelling tot het camera standpunt wat je het hele spel gebruikt. Daarnaast vervolgt dit stuk van het spel het verhaal van Hades en Poseidon, die aan het begin van het spel Olympus waren uit gevlucht.

The Lost Gods uitbreiding kun je los kopen of je kunt de hele seizoenspass kopen en alle uitbreidingen tot zover vrijspelen. In zoverre zijn er twee andere uitbreidingen uitgekomen.