Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fall Guys: Ultimate Knockout uitgesteld

De game gaat een release deze zomer niet halen!

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct werd aangekondigd dat de Switch versie van Fall Guys:Ultimate Knockout deze zomer zou verschijnen. Ontwikkelaar Mediatonic had vandaag echter slecht nieuws, aangezien de game vertraagd is zonder nieuwe datum. De volledige statement staat in een blog waarin o.a. ook werd gepraat over crossplay. Deze kun je hier lezen. Over de vertraging hadden ze echter het volgende te zeggen:

With so many new opportunities now in our hands, we’ve realised that our previously announced Summer 2021 Switch and Xbox release schedule is unfortunately just too soon for us to include all of the tasty new features we’re working on.

While we want to launch on these platforms as quickly as possible, we believe the Switch and Xbox releases are really going to be worth waiting for and we’re super grateful for your patience. This delay gives our team some time to add features like crossplay, so when we add new platforms, players will be able to stumble in harmony with their pals, regardless of their platform of choice.

Fall Guys is een Battle Royal waarin je begint met 60 spelers. In plaats van elkaar neer te schieten speel je verschillende mini-games, zoals het trotseren van een obstakelbaan, voetballen tegen de andere spelers of zo hoog mogelijk blijven staan op platformen die naar beneden vallen. Elke ronde vallen er een aantal spelers af, en je doel is om als laatst over te blijven en de troon te bemachtigen!