Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wario (Elon Musk) wordt aangeklaagd in Saturday Night Live

Elon musk as Wario in Saturday Night Live
Ooit verwacht Wario te zien in een echte rechtszaal? Nee ik ook niet.

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor Saturday Night Live en Elon Musk was de host voor deze week. Tijdens de show verscheen hij in een sketch waar hij werd aangeklaagd voor de moord op Mario. Hoe de bijna zes minuten durende sketch precies gaat lopen zal ik natuurlijk niet onthullen.

Wel mag je alvast je borst opmaken voor wat bijzondere versies van een aantal Super Mario personages. Zo verschijnen onder andere Peach, Luigi, Waluigi en Toads. Mogelijk dat ze met deze sketch enigszins inspeelden op de meme dat Mario op 31 maart was overleden, maar dit is niet bevestigd.

Wanneer je de sketch kijkt wees dan wel gewaarschuwd voor drugsreferenties en taalgebruik.

Mocht je meer van Saturday Night Live willen zien dan kan dat via het YouTube kanaal van de show.