Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Maak je klaar voor Katy Perry’s Electric

P25 Music
De samenwerking van de artiest met Pokémon wordt binnenkort onthuld.

Het Katy Perry Pokémon nummer zal binnenkort onthuld worden. Dat laat de zangeres weten via Twitter. Eerder vandaag maakte ze op Spotify al een playlist waarin de eerste letters van alle nummers “Electric Soon” uitspelden. Een paar uur later maakte ze het officieel door de Presave online te zetten. Door middel van het volgen van deze link kun je je aanmelden om snel op de hoogte gesteld te worden.

Het nummer ELECTRIC verschijnt als onderdeel van de Pokémon 25th Anniversary viering. Speciaal voor deze viering is namelijk het P25 Music label in het leven geroepen. Door samen te werken met bekende en opkomende artiesten plaatst The Pokémon Company op een unieke manier de serie in de spotlight. Eerder was er al een digitaal optreden van Post Malone en werd er ook een samenwerking met J Balvin onthuld.

Andere berichtgeving over het P25 Music programma kun je hier lezen.