Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise is al ruim 700 duizend keer over de toonbank gegaan.

Ben jij één van deze sportieve gamers?

Het is inmiddels alweer bijna zes maanden geleden dat het vervolg van Fitness Boxing, namelijk Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, verscheen op Nintendo’s hybride console. Alhoewel het eerste deel in de serie goed werd verkocht, hoeft dat persé niet te betekenen dat een vervolg het ook goed gaat doen. Gelukkig zijn de verkoopcijfers van het eerste half jaar van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise erg positief. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat de game al meer dan 700 duizend keer, zowel fysiek als digitaal, over de toonbank is gegaan. Dit houdt in dat beide Fitness Boxing-spellen samen alweer 1,7 miljoen keer zijn verkocht.

Eind vorig jaar hebben wij ook een review geschreven van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise. Mocht je deze graag willen lezen, klik dan hier. Bovendien kunnen de sportievelingen onder ons ook een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop om even kennis te maken met deze titel.

In Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise zijn er een aantal nieuwe dingen toegevoegd. Er zijn namelijk drie nieuwe trainers aanwezig, een stand voor twee spelers, een alarmfunctie en een optie om boksacties uit te zetten. Ook kun je de opgeslagen gegevens van het vorige deel overdragen naar deze nieuwe game.

Heb jij Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise al in huis gehaald? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!