Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda en Loftwing-amiibo lijkt duurder te worden dan andere amiibo

Skyward Sword keyart
De nieuwe amiibo is mooi, maar er hangt ook een prijskaartje aan.

Eerder vandaag kon je al lezen dat Nintendo een gloednieuwe amiibo heeft aangekondigd welke op 16 juli dit jaar moet gaan verschijnen. Inmiddels lijkt ook duidelijk geworden dat deze Zelda en Loftwing-amiibo een wat hoger prijskaartje zal krijgen dan je gewend bent van de figuurtjes. Zo kun je ‘m inmiddels alvast vooruit bestellen bij Best Buy en deze winkel hanteert als prijs 25 Dollar. Ondanks dat dit omgerekend in euro’s iets minder is, kosten de amiibo normaliter rond de 16 Dollar. Het zou goed kunnen dat de amiibo in Europa rond de 20 euro gaat kosten, wat inderdaad meer is dan eerder verschenen amiibo.

Waarom de Zelda en Loftwing-amiibo een hogere prijs lijkt te krijgen is niet helemaal duidelijk. Als je naar de vrijgegeven afbeeldingen kijkt, dan lijkt deze nieuwe amiibo groter te zijn en meer detail te hebben. Mogelijk speelt dit mee in de hogere prijs. De nieuwe amiibo werd vanochtend aangekondigd. Mocht je dat gemist hebben, dan zie je ‘m hieronder nog eens afgebeeld.