Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verse screenshots van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Skyward Sword keyart
De hoogste tijd voor nieuwe beelden van Skyward Sword in HD.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD werd eerder dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en in aanloop op de release zien we de game steeds vaker voorbij komen. Eerder deze week kondigde Nintendo al een speciale amiibo aan en vandaag hebben we een lading verse screenshots voor je.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verscheen zo’n 10 jaar geleden voor de Nintendo Wii. Vanaf 16 juli is het voor Nintendo Switch-bezitters mogelijk om de game in HD opnieuw te gaan beleven. Het spel zal volledig in HD verschijnen en wordt zo aangepast dat je ook op de Switch Lite het spel kunt spelen. Zo kun je namelijk het spel met knoppen gaan besturen, maar ook door middel van bewegingsbesturing.

De nieuwe screenshots kun je in onderstaande slideshow bekijken. Ga jij de game in juli in huis halen? Laat het ons hieronder weten!