Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Rise v3.0 brengt een nieuw einde met zich mee

Monster Hunter Rise Magnamalos
Vandaag was er weer nieuwe Monster Hunter stream en dat betekent nieuwe content en informatie.

Speel jij Monster Hunter Rise nog? Zo ja dan komen er weer wat redenen bij om door te spelen, zo niet wordt het tijd het weer op te pakken. Versie 3.0 komt namelijk morgen uit en brengt genoeg nieuwigheden met zich mee.

Zo zal om te beginnen een nieuwe variatie van het bekende Valstrax monster toegevoegd worden. Dieze monstersoort stond eerder in de schijnwerper als het hoofdmonster van Monster Hunter Generations Ultimate, maar is nu gevaarlijker dan ooit. De Crimson Glow Valstrax is namelijk een Elder Dragon die de vorm van zijn vleugels kan veranderen om zo vanaf ongewoon hoge afstanden aan te vallen. Naast de Valstrax zal ook de Apex Zinogre zijn opwachting maken als nieuw monster. Dit monster zal je het leven zuur maken met verschillende elektrisch aanvallen.

Tot slot wordt er een nieuwe missie toegevoegd waarin je het zult moeten openen tegen Thunder Serpent Narwa en Wind Serpent Ibushi. Het verslaan van deze slangen zal je belonen met een nieuw einde voor het spel. Dit alles zit in de gratis V3.0 update van vannacht. Tussen nu en augustus zullen er nog extra updates uitkomen met meer missies en andere content die gratis beschikbaar worden.

Ook is er nog wat betaalde DLC beschikbaar gekomen in de vorm van DLC-pakket 3. Dit pakket brengt nieuwe stemmen, gebaren, haarstijlen, stickers, achtergrondmuziek en meer.

Meer Monster Hunter nieuws vind je hier.