Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Home update voegt nieuwe functies toe

Pokémon Home logo
Komende maand zal Pokémon Home op je telefoon een update krijgen

De nieuwe update van Pokémon Home zal twee nieuwe functies met zich meebrengen en geeft spelers twee krachtige Pokémon.

De eerste feature is de Catch Calendar. Met behulp deze feature maak je het vangen van Pokémon een stukje persoonlijker. Zo kun je namelijk data vinden over wanneer je een bepaalde Pokémon hebt gevangen of wanneer je de soort voor het eerst hebt gevangen. Daarnaast kun je ook speciale dagen aanmaken zoals de verjaardag van die ene Blaziken die je vanaf Sapphire al meeneemt of je allereerste Legendary Pokémon. Dankzij de Catch Calender kun je dus een soort dagboek maken van herinneringen.

  • Catch Calendar Screenshot
  • Catch Calendar Screenshot
  • Pokémon Home Catch Calendar Screenshot

De tweede feature is een update van de Pokédex. Dankzij deze update is het mogelijk om je Pokémon op een nieuwe manier te bekijken. Zo kun je ze na de update vanuit alle hoeken naar je Pokémon partners kunnen kijken. Zo zie je details die je eerder nog niet had gezien.

  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Mega Rayquaza
  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Piplup
  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Bidoof
  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Torchic
  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Mega Metagross
  • Pokemon Home Pokedex update screenshot Jigglypuff

Tot slot kun je nog twee speciale Pokémon ontvangen in de applicatie wanneer je het opent. Je zult namelijk een Squirtle en Bulbasaur via Mystery Gift kunnen downloaden. Beiden zijn extra bijzonder aangezien ze kunnen Gigantamaxen wanneer ze geëvolueerd zijn.

Meer Pokémon nieuws? Klik hier.