Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand mei in 2021

Welke spellen worden er deze maand allemaal in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo rondom het einde van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hierin zijn dan een aantal titels te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In de video van de maand mei komen onder andere de spellen The Colonists en Knockout City voorbij. Van beide titels hebben wij een review geschreven. Mocht je deze willen lezen, dan hoef je alleen maar op de naam van die game te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopend met de door jouw gekozen review.

Ben je benieuwd naar alle spellen die deze maand in het zonnetje worden gezet? Bekijk dan onderstaande video.