Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Win te gekke Pokémonprijzen bij nieuwe wedstrijden van Nintendo of Europe

Pokémon 25 Capture Contest Switch spellen
De eerste wedstrijd is vandaag live gegaan waarbij je een screenshot van een schattige Pokémon moet insturen.

Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Zo is voor deze viering het label P25 Music opgericht, waarbij diverse artiesten zoals Post Malone, Katy Perry en J Balvin samenwerken met The Pokémon Company om diverse nummers uit te brengen. Daarnaast komen er diverse Pokémonspellen uit dit jaar: Pokémon Snap, Pokémon Brilliant Diamond / Shining Pearl en begin volgend jaar Pokémon Legend Arceus. Nintendo of Europe gooit er nog even een schepje bovenop met diverse winacties.

Vanaf deze maand tot en met december kun je elke maand meedoen met een nieuwe winactie. Elke maand wordt er een nieuw thema vrijgegeven. Vanaf dat moment heb je twee weken de tijd om een screenshop op van een Pokémon-game op jouw Nintendo Switch te maken. Vervolgens deel je deze op Twitter onder de Tweet van Nintendo of Europe met de hashtag #Pokemon25CaptureContest en je doet automatisch mee. Het eerste thema is vandaag al vrijgegeven: Pokémon Cuteness, waarbij je een foto moet insturen van de meest schattige Pokémon. Met deze eerste wedstrijd kun je een speciale editie Pokémonknuffel winnen.

Ook geeft Nintendo of Europe diverse prijzen aan het einde van het jaar weg. Zo kun je een Pikachubeeld van 57cm hoog winnen, of misschien wel een replica van een Pokéball. Iedereen die meedoet met deze wedstrijd maakt aan het eind van het jaar automatisch kans op één van deze prijzen.