Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laat studenten hun beste tijd beleven in Two Point Campus

De nieuwe game van Two Point Studios verschijnt in 2022 voor diverse consoles en pc.

Two Point Hospital, de spirituele opvolger van Theme Hospital, is een groot succes. In deze game bouw je je eigen ziekenhuis op en moet je mensen met de gekste kwaaltjes proberen te genezen. Echter is het na deze game alweer tijd voor een nieuw avontuur. Two Point Studios heeft gister tijdens de Opening Night van Summer Game Fest dan ook hun volgende spel aangekondigd: Two Point Campus.

In Two Point Campus is het de bedoeling dat je jouw eigen campus maakt. Hierbij moet je niet alleen de gebouwen plaatsen, maar de omgeving is natuurlijk ook een belangrijke factor. Alles wat je plaatst beïnvloed het leven van de studenten! Het is natuurlijk wel belangrijk dat studenten bijvoorbeeld leren hoe ze een ridder kunnen zijn of hoe ze veel te grote gerechten zoals gigantische pizza’s kunnen maken. Daarnaast moet het studentenleven niet alleen maar in het teken staan van college’s; het studentenleven bestaat natuurlijk ook uit plezier. Lukt het jou om deze studenten de studententijd van hun leven te geven?

Two Point Campus verschijnt in 2022 voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X & S, Xbox One en pc.