Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario + Rabbids Spark of Hope officieel aangekondigd.

Mario Rabbids Spark of Hope Keyart
Daar is die dan een sequel voor Mario + Rabbids

Tijdens de Ubisoft Forward Presentatie van vandaag heeft Ubisoft officieel Mario + Rabbids Spark of Hope aangekondigd. Net als de voorganger is dit spel exclusief voor de Switch. In Sparks of Hope zul je door het universum moeten reizen om deze te redden van een nieuw kwaad.

Samen met oude bekenden, maar ook nieuwe vrienden zoals Rabbid Rosalina en de Sparks (kruising tussen een Rabbid en Luma) zul je het moeten opnemen tegen de nieuwe slechterik Cursa. De Sparks zullen volgens Ubisoft de kern worden van het verhaal en hun mysterieuze krachten zijn daar zeker onderdeel van.

De verschillende Sparks waarvan een aantal verschillende vormen al te zien zijn hebben elk unieke vaardigheden. De Sparks zullen met de helden mee op avontuur gaan en lenen dan ook graag hun gaves uit. Deze gaven kunnen het leven van de helden makkelijker maken, maar ook moeilijker.

Tot slot zal Sparks of Hope voor iedereen toegankelijk worden, maar zal ook goede uitdaging brengen voor spelers die dat willen. Bekijk hier onder de eerste verhaaltrailer en gameplaybeelden.

Het spel zal volgend jaar verschijnen. Een specifiekere datum is nog niet bekend.