Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Breidt jouw LEGO Super Mario-collectie uit met de personagepakketten – Series 3 

LEGO Super Mario
Maak jouw parkour nóg levendiger!

Sinds de eerste dag van augustus 2020 kunnen fans van LEGO en Mario lekker bouwen en spelen met verschillende sets van LEGO Super Mario. Inmiddels zijn er al een aantal nieuwe uitbreidingssets en power-uppakkets uitgebracht en binnenkort komt daar zelfs een LEGO Luigi startset bij. Uiteraard is het ook leuk om kleine personages aan jouw parkour toe te voegen en daar zijn de zogenoemde personagepakketten voor. In de vorige pakketjes kon je onder andere Ninji, Cheep Cheep en een giftige paddenstoel ontvangen, maar binnenkort zijn er weer nieuwe personages beschikbaar in series 3. Alhoewel het nog niet door LEGO zelf bekend is gemaakt, wordt er verwacht dat de personagepakketten – Series 3 vanaf 1 augustus te koop zijn.

In de aankomende pakketjes kun je weer tien nieuwe personages krijgen waaronder de 1-up paddenstoel en een Galoomba. Ben je benieuwd geworden naar alle nieuwe personages? Bekijk dan het onderstaande Twitterbericht van LEGO.