Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Duik in een demonische wereld met Shin Megami Tensei V

Shin Megami Tensei V Screenshot
Eindelijk gameplay beelden van Shin Megami Tensei V! Spoilers: het is prachtig

Shin Megami Tensei V kreeg zijn eerste gameplaybeelden in de Nintendo Direct-presentatie van vandaag. Zo zien we het hoofdpersonage in een of andere bovennatuurlijke vorm rondrennen tussen verschillende groepen demonische entiteiten. Één ding is duidelijk, deze demonen willen absoluut niet geaaid worden! Wel kun je hun op een andere manier aan je kant krijgen, onderhandelen! Zo heb je de keuze om je levens, geld of voorwerpen aan hun te geven in ruil voor hun service. Weet jij de krachtigste demonen te overtuigen om zich bij je aan te sluiten en het grote gevaar te verslaan?

Shin Megami Tensei V zal op 12 november 2021 uitkomen voor de Nintendo Switch. Hieronder vindt je de aankondigingstrailer van het spel, kijk je mee?

Dacht jij dat we vandaag Shin Megami Tensei V zouden zien? Laat het ons weten in de reacties!