Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgen komt er meer informatie vrij over Pokémon Unite

Eindelijk meer nieuws voor Pokémon Unite in het verschiet. Wat zal het worden?

Spannend, spannend. Op Twitter heeft het officiële Pokémon account gedeeld dat er morgen eindelijk meer informatie zal worden gedeeld. Pokémon Unite, de aankomende MOBA (multiplayer online battle arena) wordt de focus, maar mogelijk dat er meer Pokémon nieuws aan verbonden zit. We hebben eerder dit jaar al wat beelden gedeeld die waren gelekt, maar het is verder erg stil gebleven rond deze titel. Een mogelijke reden is dat fans een heel ander spel hadden verwacht toen Unite werd aangekondigd en daar niet zo blij op reageerden toendertijd. Wat het ook moge zijn er komt morgen dus eindelijk meer informatie.

Een precieze tijd is nog niet gegeven, maar er zal een status update komen en stiekem hoop ik ook op officiële beelden van het spel. Wie houdt het morgen nog meer in de gaten?