Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Heb dubbel zoveel speelplezier met de duo-avonturen van LEGO Super Mario en Luigi

Bekijk hier ook de prijzen van producten die begin augustus zullen verschijnen!

Vandaag is er door de LEGO Group aangekondigd dat er een nieuwe unieke speelervaring aan zit te komen voor LEGO Super Mario en Luigi. Vanaf 1 augustus, als de LEGO Super Luigi eenmaal te koop is, kunnen onze geliefde broers namelijk met elkaar samenwerken. Dit betekent dat fans van de LEGO Super Mario en Luigi-sets samen levels kunnen trotseren. Beide personages zijn dan tegerlijkertijd te verbinden via Bluetooth in de LEGO Super Mario-applicatie. Hierdoor kunnen spelers extra veel digitale muntjes verzamelen door samen acties uit te voeren zoals lopen, ronddraaien en springen.

Samen met de bekendmaking van de nieuwe duo-avonturen zijn er ook vier nieuwe uitbreidingssets, twee nieuwe power-uppakketten en tien nieuwe personagepakketten aangekondigd. Hoewel we van sommige sets al wisten dat deze zouden komen, is nu ook de prijs en het bijbehorende productummer van elk artikel bekendgemaakt. Zo kosten de nieuwe personagepakketten bijvoorbeeld €3,99 per stuk. Mocht je benieuwd zijn geworden naar alle nieuwe sets, bekijk dan de onderstaande lijst.

 • 71391 Bowsers Luchtschip uitbreidingsset (vanaf vandaag in pre-order te bestellen) (€ 99,99)
 • 71388 Boss Sumo Bro Topple Tower uitbreidingsset (€ 29,99)
 • 71389 Lakitu Sky World uitbreidingsset (€ 39.99)
 • 71390 Reznor Knockdown uitbreidingsset (€ 69.99)
 • 71392 Kikker-Mario power-uppakket (€ 9.99)
 • 71393 Bij-Mario power-uppakket (€ 9.99)
 • 71394 Personagepakketten – Serie 3 (10 verzamelbare personagepakketten, waaronder
  Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1Up-
  paddenstoel, Scuttlebug en Swoop) (€ 3.99)

Net zoals de LEGO Super Luigi-startset verschijnen bovenstaande producten ook op 1 augustus.Tevens is er ook een nieuwe trailer beschikbaar gesteld, welke je hieronder kunt bekijken.

Kijk jij uit naar de nieuwe producten en de LEGO Super Luigi-startset in het speciaal? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!