Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer FUSER voor een week lang gratis uit met Games Op Proef

Je krijgt de kans om een week lang gratis achter de draaitafels te staan!

Zo nu en dan geeft Nintendo alle Nintendo Switch Online-leden de kans om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. Zo konden Switch-bezitters een paar maanden geleden nog voor één week lang gratis fietsen in Descenders. Binnenkort is het de beurt aan een andere game, namelijk FUSER. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat leden vanaf dinsdag 29 juni om 10:00 uur tot dinsdag 5 juli 23:59 uur met deze titel aan de slag kunnen gaan.

Mocht je momenteel geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kun je alsnog gebruik maken van deze te geweldige actie. Het is namelijk mogelijk om voor één keer een gratis zevendaagse proefperiode te activeren, waardoor elke speler de kans krijgt om te genieten van FUSER.

In FUSER sta je achter de draaitafel tijdens festivals voor duizenden mensen. Je hebt meer dan honderd nummers van onder andere Imagine Dragons, Lady Gaga en Panic! At The Disco, waarmee je jouw eigen remixen kunt creëren. Natuurlijk begin je vrij makkelijk, maar je leert steeds meer technieken die je kunt toepassen.

Mocht je benieuwd zijn naar het officiële Twitterbericht van Nintendo Nederland, bekijk dan het onderstaande bericht.

Ben jij van plan FUSER een kans te geven? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!