Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier Pokémon’s 25ste verjaardag met de Celebrations TCG-uitbreiding.

Pokemon Celebrations Keyart
Pokémon TCG Celebrations viert vanaf oktober de geschiedenis van het populaire kaartspel.

Pokémon heeft een flinke mijlpaal behaald dit jaar. In februari werd de grootste franchise ter wereld alweer 25 jaar. Natuurlijk moet dat groot gevierd worden. Al het hele jaar wordt dit op meerdere vlakken gedaan. Van samenwerkingen met artiesten tot speciale Pokémon-kaarten. In de laatste categorie komt er nu wat extra bij.

Op 8 oktober wordt er namelijk een nieuwe collectie Pokémon-kaarten gelanceerd. De Celebrations-uitbreiding bevat voor ieder wat wils met populaire kaarten en spelmechanismen uit de geschiedenis van het spel. De Celebrations-booster packs bevatten per stuk vier holografische kaarten met het 25-jarig jubileum logo. Voor de oudere fans is er een speciale deelset die bestaat uit 25 kaarten. Hieronder vallen speciale versies van de Base Set Charizard, Umbreon star en Tapu Lele-GX.

De complete collectie bevat naast deze Pokémon ook nog andere oude bekende typen. Zo keren Delta Species, Light Pokémon en Pokémon Star terug.

Pokémon TCG: Celebrations zal vanaf oktober beschikbaar zijn in verschillende batches. Het volledige overzicht is hieronder te zien.
 

  • Pokémon TCG: Celebrations-collectie Dragapult Prime (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 1 holografische promokaart en 1 extra grote holografische kaart van Dragapult Prime, 2 Celebrations-booster packs met 4 kaarten, 1 extra Pokémon TCG-booster pack, 1 verzamelmap met 4 vakken per pagina voor je kaarten en 1 jubileummunt
  • Pokémon TCG: Celebrations-collecties Lance’s Charizard V en Dark Sylveon V (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 1 holografische promokaart en 1 extra grote holografische kaart van Lance’s Charizard V of Dark Sylveon V, 4 Celebrations-booster packs met 4 kaarten en 2 extra Pokémon TCG-booster packs
  • Pokémon TCG: Celebrations-collectie Deluxe-speldjes (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 1 holografische kaart van Zacian LV.X, 1 geëmailleerd speldje van Flying en Surfing Pikachu, 4 Celebrations-booster packs met 4 kaarten en 2 extra Pokémon TCG-booster packs
  • Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 10 Celebrations-booster packs met 4 kaarten, 5 extra Pokémon TCG-booster packs, 1 speciale holografische kaart van Greninja ☆, 65 jubileumkaarthoesjes, 45 Energy-kaarten, een spelhandleiding van de Celebrations-uitbreiding, een handleiding van de Pokémon TCG, 6 dobbelstenen voor schadetelling, 1 officiële tossdobbelsteen en 2 acryl conditiemarkers
  • Pokémon TCG: Celebrations-miniblikken (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 2 Celebrations-booster packs met 4 kaarten, 1 extra Pokémon TCG-booster pack, 1 jubileummunt en 1 Pokémon-illustratiekaart van het miniblik (verzamel en combineer alle 8 versies)
  • Pokémon TCG: Celebrations speciale collectie Pikachu V-UNION (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021) – 4 holografische kaarten die één Pikachu V-UNION vormen, 1 extra grote holografische kaart van Pikachu V-UNION, 1 Supporter-kaart van professor Burnet, 4 Celebrations-booster packs met 4 kaarten en 2 extra Pokémon TCG-booster packs
  • Pokémon TCG: Celebrations-verzamelkoffer (verkrijgbaar vanaf oktober 2021) – 6 Celebrations-booster packs met 4 kaarten, 2 extra Pokémon TCG-booster packs, 3 holografische promokaarten van Mimikyu δ (Delta Species), Light Toxtricity en Hydreigon C, 4 kleurige stickervellen, 1 verzamelmapje voor je kaarten, 1 Pokémon-munt en 1 Pokémon-notitieblok
  • Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure-collectie Pikachu VMAX (verkrijgbaar vanaf 22 oktober 2021) – 1 geëtste holografische promokaart van Pikachu VMAX, 1 holografische promokaart van Pikachu V, 1 supergrote Gigantamax Pikachu, 8 Celebrations-booster packs met 4 kaarten en 3 extra Pokémon TCG-booster packs
  • Pokémon TCG: Celebrations Ultra-Premium-collectie (verkrijgbaar vanaf 22 oktober 2021) – 2 metalen jubileumkaarten van Base Set Pikachu en Base Set Charizard, 1 speciale gouden versie van Pikachu V, 1 speciale gouden versie van Poké Ball, 1 geëmailleerd speldje van Charizard en Pikachu, 1 metalen jubileummunt, 17 Celebrations-booster packs met 4 kaarten, 8 extra Pokémon TCG-booster packs en een spelhandleiding